menu button
grote kerstballen, diamanten en prismas kerstballen

Valentijn

Onze reuze decoratie harten kunnen goed worden gebruikt voor verschillende Valentijn decoraties. Zo kunnen deze super grote harten worden gebruikt voor Valentijn etalages maar ook voor bijvoorbeeld Valentijn overspanningen in een winkelcentrum of een geschenkhart voor Valentijn

Valentijn etalages

Voor het etaleren van Valentijn etalages heb je mooie opvallende objecten nodig. Door onze grote Valentijn harten te gebruiken heeft u dit. Onze reuze harten zijn echt eyecatchers achter de ramen.Heeft u hulp of tips nodig voor het decoreren van u Valentijn etalages mag u altijd contact met ons opnemen. Wij denken graag met u mee als u interesse heeft in het gebruik van onze grote xxl decoratie harten.

Winkelcentrum Valentijn decoraties

In een winkelcentrum is vaak veel afleiding door reclame borden van de winkels. Het is belangrijk dat de Valentijn winkelcentrum decoratie opvallend is. Door grote Valentijn versieringen te gebruiken die opvallen en meerderen malen terugkomen bereikt u dit doel. Onze reuze kunststof harten zijn zeer geschikt om te gebruiken als winkelcentrum decoratie. Onze mega harten zijn brandvertragend en kunnen dus zeer goed als Valentijn versiering gebruikt worden. Onze super grote plastic harten besteld u simpelweg online. Op onze site ziet u slechts een deel van wat er mogelijk is. Heeft u interesse in grotere supergrote harten, dus een ander formaat of een andere kleur in grote hoeveelheden, neem dan contact met ons op.

Heeft u hulp nodig met het bedenken van een mooi groot Valentijn thema of zoekt u een totaalpakket met montage, demontage en opslag. Kunt u altijd contact met ons opnemen voor uw Valentijn versieringen.

opbergbare mega kerstballen

Moederdag

Onze grote decoratie harten kunnen ook goed gebruikt worden voor Moederdag decoraties. Door een mooie combinatie te maken met meerderen grote decoratie harten kunt u een mooi effect creëren.

Moederdag Etalages

Moederdag is een belangrijke dag voor de winkeliers. Door het gebruik van onze mega Moederdag decoratie harten kunt u ervoor zorgen dat u etalage nog meer opvalt dan de rest. Onze xxl kunststof moederdagharten zijn meermalig te gebruiken en doordat ze uit 2 delen bestaan makkelijk op te slaan. Onze plastic reuze moederdag versiering is brandvertragend en makkelijk online te bestellen. Heeft u hulp nodig bij u bestelling voor uw Moederdag etalage of andere vragen. Mag u altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag waar wij dit kunnen.

Winkelcentrum Moederdag decoraties

Moederdag is een belangrijke dag voor de consumenten. Het is hierdoor belangrijk dat zij zich goed voelen in uw winkelcentrum. Door uw winkelcentrum mee te decoreren in het feestthema zoals bijvoorbeeld met super grote Moederdag harten, geeft u de consument een prettig en liefdevol gevoel. Onze xxl moederdag harten zijn in meerdere maten verkrijgbaar. Heeft u een grote hoeveelheid reuze moederdagharten nodig dan kunnen wij deze voor u leveren in verschillende maten en prints. Onze supergrote moederdag versiering is brandvertragend en in vele kleuren te leveren. Heeft u hulp nodig met het bedenken van een mooi groot Moederdag thema of zoekt u een totaalpakket met montage, demontage en opslag. Kunt u altijd contact met ons opnemen voor uw Moederdag versieringen.

Bruiloft

Een Bruiloft is voor veel mensen 1 van de belangrijkste dagen van hun leven. Hierdoor is het belangrijk dat de locatie en omgeving er top uitzien. Hiervoor zijn onze grote decoratie harten zeer geschikt. Onze reuze decoratie harten kunnen goed worden gebruikt voor een Bruiloft versiering.

Trouw etalages

De etalages van trouwwinkels moeten natuurlijk liefde en geluk uitstralen. Met onze grote bruiloft decoratie moet dit zeker lukken. Onze reuze harten zijn brandvertragend en doordat ze uit 2 delen bestaan makkelijk op te slaan in de opslag. Heeft u vragen hierover mag u natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Trouwlocatie decoratie

Onze bruiloftsversieringen zijn zeer geschikt voor de decoratie van uw bruiloft locatie. Door het grote formaat van de decoratie harten vallen zij goed en zullen zij een gezellig sfeer creëren. De xxl kunststof harten zijn een prachtige toevoeging op uw huwelijksfeest versiering of voor uw verlovingsfeest. De supergrote harte bestelt u bij ons gemakkelijk online.

Verzendkosten

De verzendkosten bedragen €. 19,50 (in Nederland) en €. 29,50 (in België). Als u een order plaatst boven de €1.000,- hoeft u geen verzendkosten te betalen.

Openingstijden

Ma - vr 9:00 t/m 17:00

Contact

T: 036-5372181
E: grotedecoraties@pbbcitylights.nl

J.Huydecoperweg 11
1331 GC Almere
Nederland

Website made by Wies de Munck