menu button
grote kerstballen, diamanten en prismas kerstballen

Grote decoratie pompoenen

Voor uw Halloween of herfst decoratie hebben wij prachtige reuze pompoenen. Door de grote van de pompoenen heeft u direct een echte eyecatcher in uw etalage, winkel, winkelcentrum, theater, ijsbaan, plein, buurtcentrum, school, bedrijf, hal of andere gedecoreerde omgeving.

Herfst en Halloween etalages

Door het gebruik van onze mega pompoenen krijgt uw etalage of winkel al snel een herfstige uitstraling. Omdat onze pompoenen zo groot zijn is het duidelijk welke sfeer u wilt neerzeten, in uw etalage, zonder dat er veel kleine objecten voor afleiding zorgen van uw producten

Halloween spookhuizen

Onze supergrote decoratie pompoenen zijn gemaakt van plastic en zijn brandvertragend. Hierdoor zijn ze geschikt voor spookhuizen en andere omgevingen zoals winkelcentrums en winkelstraten, thema feesten, Halloween feesten of andere plaatsen waarin consumenten rondlopen.

opbergbare mega kerstballen

Grote herfst decoraties

Heeft u een groter project en bent u op zoek naar meerderen mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. Op onze website vindt u een door ons uitgekozen collectie van de herfst decoraties. Er zijn nog veel meer mogelijkheden ook wat betreft de Halloween opties. Vanaf bestellingen van 20 stuks kunnen wij u deze opties voorleggen.

Spookdecoratie

Op onze website vindt u nu nog alleen XXL kunststof pompoenen. Heeft u interesse in grotere hoeveelheden? Dan hebben wij ook verschillende decoratie artikelen waar spoken op staan. Deze artikelen worden pas geproduceerd na bestelling. Hierdoor is het belangrijk dat er wel genoeg worden besteld.

Halloweenbuiten decoratie.

Doordat onze extra grote pompoenen zijn gemaakt van kunststof zijn ze zeker geschikt om buiten te gebruiken. Als er bijvoorbeeld een griezelige speurtocht wordt georganiseerd zijn het ideale tekens om de belangrijke punten te markeren. Je kan er niet overheen kijken en zullen niet stiekem verdwijnen door weersomstandigheden.

Herfst overspanningen

Onze XL-pompoenen zijn lichtgewicht en zeer geschikt op te gebruiken aan herfst overspanningen. Omdat ze gemaakt zijn van kunststof en brandvertragend zijn mogen ze worden opgehangen op plaatsen waar mensen er onderdoor kunnen lopen. De pompoenen zijn voorzien van ophangpunten waardoor ook het monteren aan de overspanning niet te veel tijd en moeite in beslag zal nemen.

Winkelcentrum decoratie

In een winkelcentrum hangt al vaak veel afleiding. Door gebruikt te maken van grote opvallende objecten, zoals onze reuze grote pompoenen, en deze vaak terug te laten komen kunt u toch makkelijk een leuke decoratie neerzetten. Onze mega pompoenen zijn hier zeer geschikt voor. Natuurlijk zoekt u in dit geval meer mogelijkheden. Neem contact met ons op en wij zullen deze aan u voorleggen of bestel uw super pompoenen eenvoudig online.

Uitstraling

Onze zeer grote pompoenen bestaan uit 2 delen. Aan 1 kant is het een griezel pompoen en aan de andere zijde heeft de reuze pompoen een lieve vrolijke uitstraling. De super grote pompoenen zijn natuurlijk zelfstandig te gebruiken maar ook prima te gebruiken in combinatie andere herfst of Halloween versiering. U kunt de XXL-pompoenen ophangen of neerzetten. Uw herfstdecoratie of Halloween versiering wordt echt compleet met de extra grote pompoenen van Grote-decoraties.nl. Bestel uw reuze pompoenen nu eenvoudig online.

Montage

De extra grote pompoen kan opgehangen en neergezet worden. Onze supergrote pompoenen worden gemaakt met ophang punt. Op deze manier is het alleen nog in elkaar zetten en dan is het direct klaar voor het monteren. De reuze pompoen bestaat uit 2 delen. Deze 2 delen vormen samen een mooi groot kunststof pompoen. U niet de 2 delen simpelweg aan elkaar. Na gebruik verwijdert u de nietjes en stapelt u de mega plastic pompoenen in elkaar. Je kunt oneindig veel eieren op elkaar stapelen. Volgend jaar kunt u de grote decoratie pompoenen gewoon weer opnieuw gebruiken. Onze reuze Halloween versieringen zijn brandvertragend en zeer geschikt voor etalages, winkels, winkelcentra, theaters, ijsbanen, pleinen, buurtcentrum, scholen, bedrijf en nog veel meer.

Ieder jaar vullen wij ons assortiment aan met nieuwe producten. Het is helaas niet mogelijk alles op de website te plaatsen. Heeft u speciale vragen, wilt u grote hoeveelheden bestellen en/of speciale kleuren. Neem ruim op tijd contact met ons op en we bespreken de mogelijkheden met u

Prijzen

De prijzen op de onze website zijn exclusief BTW en verzendkosten.
Verzending
De verzendkosten bedragen
€. 19,50 (in Nederland)
€. 29,50 (in België)
Als u een order plaatst boven de €. 1.000, - hoeft u geen verzendkosten te betalen

Contact

Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Wij zetten alle mogelijkheden voor u op een rij.
Bel: 036-5372181
grotedecoraties@pbbcitylights.nl

Verzendkosten

De verzendkosten bedragen €. 19,50 (in Nederland) en €. 29,50 (in België). Als u een order plaatst boven de €1.000,- hoeft u geen verzendkosten te betalen.

Openingstijden

Ma - vr 9:00 t/m 17:00

Contact

T: 036-5372181
E: grotedecoraties@pbbcitylights.nl

J.Huydecoperweg 11
1331 GC Almere
Nederland

Website made by Wies de Munck