menu button
grote kerstballen, diamanten en prismas kerstballen

Pasen decoratie

Pasen is een belangrijk feest, voor kinderen en volwassenen. Hierdoor is het belangrijk dat de consument ziet dat u hier aandacht aan besteedt. De consument wil er netjes uitzien met Pasen en ook de Paas decoratie moet er altijd gezellig bij staan tijdens het belangrijk paas ontbijten.

Paas etalage decoratie

Zorg dat u etalages er gezellig uit zien met Pasen. Probeer een sfeer te creëren die mensen thuis ook willen hebben. Door het gebruik van onze reuze paaskuikens en grote decoratie paaseieren moet dit zeker lukken. De reuze paaseieren en paaskuikens zijn brandvertragend. De kunststof xxl paaseieren bestaan uit 2 delen, hierdoor nemen ze weinig ruimte in, in de opslag.

Grote paaskuikens.

Onze grote paaskuikens hebben een kinderlijke, vrolijke uitstraling. Pasen is voor veel kinderen ook een belangrijk en gezellig familiefeest. Vaak worden er speurtochten of andere evenementen georganiseerd. Onze reuze decoratie kuikens maar natuurlijk ook onze reuze decoratie eieren kunnen zeker worden gebruikt om zo’n evenement op te leuken en een sfeer te creëren. Al onze grote paasversieringen kunnen met elkaar gecombineerd worden voor een echt lente gevoel. De strik aan de bovenzijde van de kunststof kuikens geven de kuikens een extra ondeugende uitstraling.

opbergbare mega kerstballen

Winkelcentrum paas decoratie.

Uw winkelcentrum kan natuurlijk niet achter blijven tijdens de paasdagen. Zorg ervoor dat in uw winkelcentrum ook een gezellige lentesfeer komt door het gebruik van onze supergrote Paasversiering. Op deze manier voelt de consument zich prettiger en zullen ze meer tijd in uw winkelgebied willen doorbrengen dan wanneer dit niet het geval is. Onze mega plastic paaseieren zijn brandvertragend en makkelijk op te slaan doordat de megagrote XXL-paaseieren uit 2 delen bestaan. U kunt na gebruik de grote paasdecoratie opstapelen om volgend jaar opnieuw te gebruiken. Op deze manier is onze paasversiering zeer duurzaam.

Op onze website voor grote decoraties en versieringen staan niet alle mogelijkheden. Als u grotere hoeveelheden wilt en op tijd besteld kunnen wij de reuze paasversieringen in diverse prints, grote en kleuren leveren.

Speurtocht decoratie

Met Pasen zijn er veel activiteiten die worden georganiseerd voor kinderen. Onze grote plastic eieren, in de kleuren rood, blauw, geel, groen en rood, zijn ook geschikt om buiten punten te markeren voor een speurtocht. Onze reuze paaseieren en kuikens zijn van kunststof. Hierdoor zijn de supergrote paaseieren en kuikens ook buiten te gebruiken. U kunt ze bijvoorbeeld aan de onderste tak van een boom hangen of in het buurtcentrum waarvandaan de speurtocht wordt georganiseerd. Wilt u na de paasspeurtocht nog een gezellige middag organiseren kunt u onze kunststof paaseieren en paaskuikens ook in uw tuin ophangen. Het lente gevoel is pas echt compleet met de reuze paasdecoratie van grote-decoraties.nl

Uitstraling voor pasen

Onze eieren hebben verschillende motieven, zo hebben wij Paas kuikens in de kleuren geel/groen, geel/rood en geel blauw. De extra grote paaskuikens zijn aan de bovenzijde voorzien van een strik en hebben een vrolijke, lachende uitstraling. De egale xl paas eieren zijn natuurlijk zelfstandig te gebruiken maar ook prima te gebruiken in combinatie met de egale xl paaskuikens. De effen reuze paaseieren in de kleuren rood, geel, groen en rood zijn ook aan de bovenzijde voor zien van een ophangpunt en een strik. Deze kunststof strik kunt u ook weglaten. Nieuw in het assortiment zijn de mega paaseieren met een speelse ruit en een strik. Deze plastic XXL-eieren zijn beschikbaar in de kleuren blauw/wit, rood/wit, groen/wit en geel/wit. Er zijn eindeloos veel combinaties te bedenken met de mogelijkheden waardoor het bijna altijd mogelijk is wat leuks voor u te vinden. Uw lentedecoratie of paasversiering wordt echt compleet met de extra grote paaseieren van Grote-decoraties.nl. Bestel uw reuze paaseieren nu eenvoudig online.

Montage

Onze supergrote paaseieren worden gemaakt met ophang punt. Op deze manier is het alleen nog in elkaar zetten en dan is het direct klaar voor het monteren. De reuze paaseieren bestaan uit 2 delen. Deze 2 delen vormen samen een mooi groot kunststof paasei. U niet de 2 delen simpelweg aan elkaar. Na gebruik verwijdert u de nietjes en stapelt u de mega plastic paaseieren in elkaar. Je kunt oneindig veel eieren op elkaar stapelen. Volgend jaar kunt u de grote decoratie paaseieren gewoon weer opnieuw gebruiken. Onze reuze paasversieringen zijn brandvertragend en zeer geschikt voor etalages, winkels, winkelcentra, theaters, ijsbanen, pleinen, buurtcentrum, scholen, bedrijf en nog veel meer.

Assortiment

Wij hebben momenteel effen reuze paaseieren in de kleuren rood, geel, groen en rood welke aan de bovenzijde zijn voor zien van een ophangpunt en een strik. Deze kunststof strik kunt u ook weglaten. Nieuw in het assortiment zijn de mega paaseieren met een speelse ruit en een strik. Deze plastic XXL-eieren zijn beschikbaar in de kleuren blauw/wit, rood/wit, groen/wit en geel/wit. Onze reuze paaskuikens zijn al jaren zeer geliefd bij onze klanten. Er zijn eindeloos veel combinaties te bedenken met de mogelijkheden waardoor het bijna altijd mogelijk is wat leuks voor u te vinden. Uw lentedecoratie of paasversiering wordt echt compleet met de extra grote paaseieren van Grote-decoraties.nl. Bestel uw reuze paaseieren nu eenvoudig online.

Trouw etalages

De verzendkosten bedragen
€. 19,50 (in Nederland)
€. 29,50 (in België)
Als u een order plaatst boven de €. 1.000,- hoeft u geen verzendkosten te betalen

Verzendkosten

De verzendkosten bedragen €. 19,50 (in Nederland) en €. 29,50 (in België). Als u een order plaatst boven de €1.000,- hoeft u geen verzendkosten te betalen.

Openingstijden

Ma - vr 9:00 t/m 17:00

Contact

T: 036-5372181
E: grotedecoraties@pbbcitylights.nl

J.Huydecoperweg 11
1331 GC Almere
Nederland

Website made by Wies de Munck